Apa sebenarnya Maggi?

Maggi sebenarnya adalah barang Switzerland yang diuruskan oleh Nestle Malaysia sejak 1957 untuk membekalkan makanan kegemaran mereka kepada rakyat Malaysia, termasuk rempah dan mi segera. Maggi telah memperoleh banyak anugerah di bawah Nestle, seperti memperoleh logam mulia dalam Hadiah Pengilang Putra pada tahun 2019. Maggi sangat digemari oleh rakyat Malaysia kerana pembuatan produk makanan halal untuk penyediaan bubur lambuk yang mudah.

Perkara Maggi

Maggi sangat digemari dengan mie segera yang berperisa seperti perisa seperti kari dan dada ayam. Kami juga menyediakan sos, seperti cili dan sos tiram, untuk dijadikan perasa atau perasa untuk menyediakan makanan. Model perasa kami seperti kiub bouillon kami juga boleh menjadikan penyediaan makanan anda mudah. Kami juga mempunyai spageti dan campuran cepat yang boleh anda buat makan malam dengan cepat.

Resipi Kualiti Penting Maggi

Kami menyediakan senarai hidangan yang boleh anda cuba dengan mudah dengan item Maggi. Sekiranya anda ingin menyediakan hidangan ayam, anda boleh mencuba menu rendang ayam atau sambal ayam yang dimasak dengan perapan produk soya dan CukupRasa ini. Untuk hidangan pelbagai hidangan daging, pertimbangkan resipi berkualiti kami untuk mi daging atau daging dendeng yang enak dengan menggunakan kiub kari daging lembu kami.

Maggi MY

Hidangan Pembaikan Cepat

Tawarkan sepinggan nasi yang enak dan cepat tanpa rasa tidak selesa dengan CukupRasa kami, misalnya nasi goreng Cina kami. Kami menyediakan resipi lazat untuk ikan, seperti udang yang disukai dengan pilihan panas dan pahit dari MAGGI Tomyum Paste. Cuba mencari pengganti yang jauh lebih sihat? Cubalah resipi berkualiti organik kami seperti kangkung belacan goreng atau kailan makanan laut masin dengan ikan bilis.

Perisa Seluruh Dunia Dengan Maggi

Buat barang makanan dari seluruh dunia di rumah anda sendiri dengan barangan Maggi. Kami sekarang mempunyai resipi berkualiti barat seperti meatloaf daging dan gaya dari sisi Timur anda seperti ladu domba dan unggas kung pao. Menu unggas teriyaki kami dengan sos tiram Maggi untuk resipi Jepun yang cepat dan resipi Arab seperti nasi Arab unggas, yang terbuat dari kiub kari Maggi.

Makanan Khas dengan Maggi

Barang Maggi sangat dikenali di seluruh dunia sehingga orang memasukkannya dalam resipi pencuci mulut yang lazat. Di beberapa bahagian planet ini, kheer, puding susu beras India konvensional, mempunyai sebilangan mi cepat Maggi. Selain itu, resipi makanan ringan seperti kentang kentang juga dicuba dengan barangan Maggi oleh makanan tukang masak rumah.

Dapatkan Bantuan Dari Maggi

Trik dan petua kami adalah untuk mengoptimumkan penyediaan makanan anda untuk membantu anda menyampaikan lebih banyak masa dengan orang tersayang. Maggi dapat membantu anda mencari pasta yang sesuai, menggoreng ikan dengan betul, atau menyediakan dengan betul untuk menjimatkan wang, masa, dan kesejahteraan anda. Anda juga mungkin belajar tentang merosakkan dapur anda untuk membantu anda mempunyai ruang penyediaan makanan yang baik di rumah anda sendiri.

Pilih Maggi Sekarang

Untuk makanan memasak yang cepat dan berjaya, pilih produk Maggi sekarang. Barang-barang kami dapat membuat banyak hidangan dengan pendekatan yang boleh dilakukan sehingga anda harus menyediakan makanan siap dengan bahan-bahan yang dapat diakses di dapur anda. Katalog resipi bubur lambuk kami juga boleh memberi cadangan agar anda dapat membuat makanan dengan mudah apabila anda mendapati diri anda tidak jelas tentang apa yang harus anda sediakan untuk makanan pada waktu pagi, makan tengah hari, atau makan malam.

You might also enjoy: